Apple: Brandskader ikke forårsaget af Apple Watch

Apple mener ikke Apple Watch er skyld i de brandskader en dansk mand hævder at have pådraget sig.

Apple: Brandskader ikke forårsaget af Apple Watch

Danske Jørgen Mouritzen hævder at have fået forbrændinger på håndledet, efter hans Apple Watch angiveligt blev så varmt, at det brændte sig ind i huden, det beretter Ekstra Bladet og flere internationale medier.

Jørgen Mouritzen har desuden kritiseret Apple for, at være særdeles langsommelige med at give svar på de undersøgelser selskaber ville lave på hans ur, som han har afleveret til selskabet.

Læs ogsåVidne: Apple Watch skyld i brandsår

Apple har tidligere afvist at svare på kritikken, men nu tager selskabet bladet fra munden, og kommer med en konklusion på Jørgen Mouritzens episode.

Apple fortæller, ifølge 9to5Mac, at de har undersøgt Jørgen Mouritzens ur, uden at finde beviser for, at uret har forårsaget de rapporterede skader.

Yderligere oplyser Apple, at skaderne er udvendige og at der ikke er nogen aktiv elektronik, der kan få uret til at overophede.

Kilde: 9to5MacEkstra Bladet

Mere om emnet

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden fortsatte fortællingen. 24/11/2015 publicerede redaktionen et indlæg om Vidne: Apple Watch skyld i brandsår – Den kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.