Apple bringer “iPad-genbrugsservice” til Europa

I sidste måned blev en særlig genbrugsservice introduceret til amerikanske iPad-kunder, og nu finder den vej over Atlanten.

Apple bringer “iPad-genbrugsservice” til Europa

For en måneds tid siden kunne du her på siden læse, at Apple driller Samsung for mindre miljøbevidsthed. Drillerierne, der var camoufleret i en Earth Day reklame fra Apple, var tydeligvis møntet på den igangværende retssag med techgiganten Samsung. 

Apple vs. Samsung afgjort – se afgørelsen her

Apple fik i forbindelse med Earth Day også igangsat en særlig genbrugsservice til amerikanske og canadiske Apple kunder, der var interesseret i at få den gamle iPad byttet til en ny. Kunderne kan bringe deres 2., 3. eller 4. generations iPad til en Apple butik, og altså få rabat ved køb af ny iPad.

Nu har Apple bragt servicen over Atlanten, så europæiske iPad-ejere kan nyde godt af lignende tilbud. Ifølge MacRumors, så er servicen blandt andet tilgængelig i Frankrig, Tyskland, Spanien og England. 

Apple har ikke givet nogen standardiserede prissatser for de brugte iPads. Men priserne afspejler med garanti både alder og stand fra de indleverede produkter. 

Kilde: MacRumors

 

 

Sagen er ikke slut

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden fulgte op på historien. 13/5/2014 rettede vi nyt fokus på sagen med historien om Office til iPad har nu nået 27 millioner downloads – Læs videre her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..