Apple bruger få sekunder på at godkende apps

Det er lykkedes forskere, at får godkendt en ondsindet app i Apples App Store.

Apple bruger få sekunder på at godkende apps

Vi ved ikke meget om Apples procedure for godkendelse af applikationer til App Store, men nu er det lykkedes forskere at afsløre, at Apple kun bruger få sekunder på at godkende apps.

Samtidig fik forskerne godkendt en applikation med en ondsindet kode, som kunne stjæle sårbare oplysninger og overvåge brugerne, skriver MIT Technology Review.

Ved at overvåge deres egen applikation, kunne forskerne konstatere, at Apple kun bruger få sekunder på at analysere apps til App Store.

Apples analyse af applikationer er for det meste blot en statistisk analyse, som er alt for dårlig, mener Long Lu, forsker ved Stone Brook University, der er en del af forskerholdet der fik den ondsindede app godkendt.

Forskernes app er fjernet igen, og Apples Tom Neumayr siger at de nu har foretaget nogle ændringer, men ønsker stadig ikke at kommenterer selskabets praksis, når det gælder godkendelse af applikationer.

Kilde: MIT Technology Review

Efterfølgende nyt

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 25/8/2013 gik vi videre og publicerede historien Overblik: Mobiltelefoner forbudt i amerikansk by, nyt om iPhone 5C og Android leverer mange kunder til AppleKlik her og læs artiklen.. Se også de seneste nyheder om emnet her.