Apple driller Samsung for mindre miljøbevidsthed

I forbindelse med Earth Day hiver Apple lidt drillerier op af hatten, som er kraftigt rettet mod Samsung

Apple driller Samsung for mindre miljøbevidsthed

Det er ikke ualmindeligt, at vi ser IT giganter drille hinanden i diverse medier. Denne gang er det dog Apple, som driller Samsung i en avis bagside.

Som de fleste nok har bemærket, har Apple og Samsung i flere år deltaget i retssager mod hinanden, og for nyligt vandt Apple et af de vigtigste slag. Apple har fået rettens ord på, at Samsung har kopieret Apple, og da der er opstået en mulighed for at drille Samsung, udnytter Apple selvfølgelig muligheden.

Muligheden er, at Apple er begyndt at satse på vedvarende energi, og da det i dag er Earth Day, som vil fremme miljøvenlighed, så driller Apple Samsung med, at Samsung godt må kopiere Apples initiativ til at få strøm fra solpaneler.

Samtidig laver Greenpeace hvert år en liste med de mest miljøvenlige IT firmaer, og her ligger Apple på en respektabel sjette plads, hvor Samsung ligger lige under med en syvende plads. Er du meget miljøvenlig, bør du dog kigge efter HP og Nokia, som topper listen.

Dog udnævnte Greenpeace i 2011 Apple som den største miljøsviner i IT branchen, så Apples fokus på miljøvenlig er ikke noget, der ligger dybt funderet i den Amerikanske IT gigants værdier.

Hvad synes du om disse drillerier?

Efterfølgende om sagen

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden fulgte op på historien. d. 23/4/2014 fulgte vi historien op med en artikel omkring Apple klar med iOS 7.1.1 – Du læser den her. Læs også seneste nyt om emnet her..