Apple fordobler hukommelsen

Rygter fra Taiwan siger, at den næste iPad Air vil have dobbelt så meget RAM som forgængeren

Apple fordobler hukommelsen

Der har ikke været de helt store rygter om de næste inkarnationer af Apples iPads i både fuld- og ministørrelse, men det seneste nye går på, at Apple vil gå fra 1GB til 2GB RAM i den næste iPad Air.

Dette kan være et godt tegn, hvis man håber på at Apple vil indføre muligheden for at arbejde med flere ting på en gang. Denne split-screen-funktion har været rygtet et stykke tid.

Læs også: Endelig! Apples kommende USB-kabel kan vendes

Fra samme sted, hvor disse informationer kommer fra, lyder det, at den næste iPad Mini vil bibeholde den 1GB RAM, der er i den seneste version. Dette ligger i tråd med de rygter, der har været omkring split-screen-funktionen, som ikke vil komme til iPad Mini på grund af skærmstørrelsen.

Der er også et par kommentarer omkring Apples iWatch, der skulle få 512MB RAM og 8GB lagerplads, ligesom det måske vil kunne fungere uden at være koblet til en iPhone eller iPad.

Opfølgning på artiklen

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 5/8/2014 publicerede redaktionen en sag med fokus på Hardware til skolestarten – Læs fortsættelsen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..