Apple fremviser iOS 5 mandag klokken 19

Bekræftet: Mandag aften fra klokken 19 (dansk tid) vil Apple fremvise iOS 5.

Apple fremviser iOS 5 mandag klokken 19

iPhone 3GS blev præsenteret den 8. juni 2009, iPhone 4 fremviste Apple den 7. juni 2010 – det skete for begges vedkommende ved udviklerkonferencen WWDC.

Så mon ikke en “iPhone 5” – altså en femte generation af iPhone, vises frem mandag den 6. juni 2011?

I hvert fald skriver Apple i en pressemeddelelse, at topchefen Steve Jobs og en række af Apples andre topfolk, klokken 19 dansk tid, vil åbne WWDC 2011 med en stor keynote.

Her bliver den næste generation af mobil-operativsystemet iOS – benævnt som iOS 5, til iPad, iPhone og iPod Touch, vist frem for første gang.

Følg med på Mobilsiden.dk

Apple har ikke tradition for, at transmittere deres keynotes fra WWDC-eventen på nettet, men alligevel slipper der informationer ud fra præsentationen.

Mobilsiden.dk derfor holder Apple-aften fra klokken 18.30 – 21.00 (cirka sluttid), hvor vi samler alle de informationer der kommer fra Apple i en livechat.

Sådan følger du med… (link)

Opdatering:

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 6/6/2011 fulgte vi op med artiklen Lav backup af din mobil – Følg den videre udvikling her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..