Apple frigiver iOS 5.1 beta 3

Apple har netop frigivet iOS 5.1 i 3. beta version til deres udviklere.

Apple frigiver iOS 5.1 beta 3

Apple har netop frigivet iOS 5.1 i 3. beta version til deres udviklere. Der er ikke de store nyheder i denne opdatering, så det handler primært om nogle rettelser og optimeringer.

Den største nyhed skal man finde i koderne, og de fortæller at Apple formentlig har planer om at bringe Siri assistenten til iPad brugerne.

I forhold til iPhonen, så har Apple valgt at iPhone brugerne (igen) skal kunne aktivere/deaktivere 3G-netværket. Det har primært været et problem for “3″ kunder, som på ingen måde har kunne deaktivere 3G-netværket i iPhone Indstillinger som andre brugere hos et andet teleselskab.

Med denne 3. beta version af iOS 5.1 kunne det også tyde på at Apple (måske) snart er klar med en GM (Golden Master udgave) om et par uger, og en officiel frigivelse i slutningen af januar/starten af februar.

Mere om fortællingen

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 6/1/2012 fulgte vi op med en sag med fokus på Fejl i Apples iMessage – mister du beskeder? – Du kan læse den her. Få også seneste nyt om sagen her..