Apple frigiver næste store iOS-opdatering til udviklere

Det er version 8.2, der har fundet vej til udviklerne, der kan begynde at arbejde på sine apps og gøre klar til Apple Watch

Apple frigiver næste store iOS-opdatering til udviklere

Det er tid til at begynde at gøre sin app klar til iOS 8.2, men det er ikke det mest spændende ved iOS 8.2-opdateringen, som udviklere kan få fat i i dag. Det mest spændende er, at Apple har inkluderet en guide til Apple Watch.

Med WatchKit kan udviklere begynde at gøre sine apps klar til at dukke op på Apple-fans’ håndled, når uret får debut en gang i 2015.

Læs også: Apple sender ny iOS-opdatering på gaden

Ud over at kunne udbygge sine apps til at fungere på Apple Watch, så er der ikke mange detaljer om iOS 8.2. Beskrivelsen af opdateringen fortæller kun, at det er en beta-udgave, der er tale om.

Til gengæld kan man udlede, at når Apple Watch kommer på markedet, skal ens iPhone være på iOS 8.2 for at fungere med uret.

Læs også: Apple bliver sagsøgt over iMessage-problem

I går kom iOS 8.1.1 ud i sin færdige tilstand, og opdateringerne har været ukarakteristisk hurtige fra Apple. I iOS 7 nåede Apple slet ikke op på iOS 7.2, som vi altså er nået til nu med iOS 8.

Seneste nyt

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 18/11/2014 bragte vi en ny vinkling på emnet Apple sender ny iOS-opdatering på gadenKlik her for den efterfølgende artikel.. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.