Apple går efter det kinesiske marked

Det kinesiske marked skal erobres af Apple, hvilket ny aftale med China Mobile blandt andet skal hjælpe med.

Apple går efter det kinesiske marked

Nu ser det ud til, at der er lys for enden af tunnelen når det kommer til Apple og deres marked i Kina, som på ingen måde har været lig med succes indtil videre.

Apple har nemlig fået en aftale i hus med China Mobile, som er den største mobiloperatør i Kina med 700 millioner abonnenter. Det skriver epn.dk.

Offentliggørelsen af, at China Mobile tager Apples iPhones i sortiment sætter også flere spekulationer i gang om en forsyning er på vej til Kina med den måske kommende iPhone 5C. Måske vi får nye om det til Apples event i morgen kl. 19.00 – eller til det de afholder onsdag i Beijing.

 – Apple iPhone 5C lækket på kort video

En kinesisk mobilanalytiker mener, ifølge Wall Street Journal, at en billig iPhone vil kunne blive en sikker ”game changer” på det kinesiske marked.

Apple har i dag en markedsandel på 5 procent i Kina, men analytikere mener den nye aftale vil kunne øge iPhone-salget med 32 millioner enheder. Det er en fjerdedel af alle de iPhones, som Apple solgte i 2012.

Flere nyheder i sagen

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 4/9/2013 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en vinkel omkring Apple inviterer også til event 11. september – denne gang i KinaKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.