Apple: Google advarede Samsung

Patentkrigen mellem Apple og Samsung vil ingen ende tage. Nu forlyder det, at Google advarede Samsung tilbage i 2010.

Apple: Google advarede Samsung

Når Apple og Samsung mødes i retten næste uge til patant-kampen, så har iPhone-skaberne planer om at bygge deres sag ved hjælp af rivalens egne ord. Det skriver All Things D.

Apple bygger deres sag på, at Samsung godt var klar over deres smartphones og tablets har en slående lighed med Apples iPhone og iPad – og har dokumenter der viser det blev diskuteret internt i den koreanske virksomhed.

-”Samsungs dokumenter viser ligheden af deres produkter ikke er nogen tilfældighed, eller som Samsung vil have det, en ”naturlig evolution”. Det skulle derimod være et bevidst valg Samsung har taget om, at køre på frihjul på den store succes iPhone og iPad har haft.”

Google har også tilbage i februar 2010 været ude, at fortælle Samsung at deres tablets ”P1” og ”P3” (Galaxy Tab og Galaxy Tab 10.1) lignede iPad.

I 2011 bemærkede Samsungs egen Product Design Group, at det var beklageligt Galaxy S lignede ældre iPhone-modeller.

Mere nyt om iPad

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 25/7/2012 fik historien nyt liv med en artikel om Flyselskaber vil spare CO2 med tablets – Følg den videre udvikling her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.