Apple har solgt over 100 millioner iPod Touch

Apple har netop offentliggjort deres nyeste medieafspiller iPod Touch, og samtidig oplyst er der nu er solgt over 100 millioner iPod Touch.

Apple har solgt over 100 millioner iPod Touch

Apple kom første gang på gaden med en iPod Touch i 2007, og siden er det gået rigtig godt for medieafspilleren, der til forveksling ligner i iPhone.

På verdensplan er der siden 2007 solgt over 100 millioner eksemplarer af den smarte medieafspiller, og selvom mange i dag benytter sig af streamingtjenester på deres smartdevices, så tror Apple stadig på succes for iPod Touch.

Således offentliggjorde Apple torsdag en ny udgave af den populære afspiller, der blev sendt på markedet uden stort releaseparty eller events i øvrigt, skriver Engadget.

Samtidig afslørede Apple også salgstallet på 100 millioner enheder, hvilket er ganske imponerende og ligeledes en stor indtægtskilde for Apple.

Den første iPod Touch kom på markedet i 2007 og her kan du gense TV-reklamen fra dengang.

Kilde: Engadget

Mere om fortællingen

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 30/5/2013 kom der flere nuancer om emnet med en historie med fokus på Tim Cook: Apple vil lave de bedste produkter – Den næste artikel om emnet finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.