Apple indhenter Samsung

Samsung er i førertrøjen når det gælder det samlede salg af computer, bærbare, smartphones og tablets – men Apple nærmer sig.

Apple indhenter Samsung

Samsung har længe været i førertrøjen når det kom til det samlede antal solgte computere, bærbare, smartphones og tablets, men nye tal fra IDC viser at Apple nærmer sig.

I 2012 sad Samsung på 21,2 procent af det samlede marked for disse enheder, mens Apple havde 20,3 procent af markedet.

Til trods for Samsung er størst, så er Apple i førertrøjen når det gælder omsætningen. Apple havde 30,7 procent af den totale omsætning for computere, bærbare, smartphones og tablets, mens Samsung måtte ”nøjes” med 20,4 procent. Grunden til den store forskel er salgsprisen og Samsung sælger blandt andet mange low-end smartphones.

Væksten på dette marked steg med næsten 30 procent i 2012 og tablet-salget var den største grund til stigningen, da det alene voksede med 78,4 procent.

Opfølgning af sagen

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden har bragt sagen videre. 27/3/2013 publicerede redaktionen en ny vinkel på temaet Logitech Keyboard Folio til iPad og iPad Mini – Læs den her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Tablet” finder du her..