Apple: Ingen planer om dock til iPhone 5

En mailkorrespondance har afsløret, at Apple formentlig ikke kommer med en dock til iPhone 5, som det kendes fra de tidligere.

Apple: Ingen planer om dock til iPhone 5

Apple har til deres tidligere iPhone-modeller haft en dock med, som telefonen kunne sættes ned i. Men den eksisterende dock vil formentlig ikke kunne benyttes til iPhone 5. Det skriver 9to5mac.com.

Det er angiveligt ikke kun pga. den nye lightning port, men også fordi bunden af telefonen er redesignet i forhold til tidligere modeller. Den vil i hvert fald formentlig ikke fungerer optimalt med adapteren.

Ifølge Phil Schiller, Senior Vice President ved Apple, har de ikke planer om at komme med en ”opdateret” dock til iPhone 5. Informationen er blevet afsløret i en mail, hvor Schiller skriver ”vi har ikke planer om at lave en dock til iPhone 5. De fleste personer, som bruger dockingstationer bruger dem sammen med en højtaler eller lignende.”

Du kan se mailkorrespondancen herover.

mail apple
Mailen der viser, at Phil Schiller skriver der ikke er planer om en dock til iPhone 5.

Mere nyt om emnet

Historien fik nyt liv. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/9/2012 publicerede redaktionen en artikel omkring Her er de første iPhone 5 priser i Danmark – Læs fortsættelsen her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.