Apple iPhone 4G får bedre kamera

Den næste iPhone fra Apple vil have bedre kamera end den oprindelige.

Apple iPhone 4G får bedre kamera

Det ser ud til at Apples næste iPhone-model vil blive udrustet med et 5-megapixel kamera.

OmniVision firmaet der leverer billedsensorer til Apple, siger nemlig, at de har sikret sig en stor ordre på 5-megapixel billedsensorer til Apples næste mobil. Det skriver den taiwanske avis DigiTimes.

Det er altid svært at finde ud af, om disse historier er til at stole på eller ej, men OmniVision leverer allerede billedsensoren til iPhone 3GS, og DigiTimes var også ude med den historie et halvt års tid, inden den røg ud i butikkerne.

Det forlyder at OmniVision regner med at skulle mellem 40-45 millioner billedsensorer til Apple i 2010, hvilket antyder, at Apple har planer om at sælge en forfærdelig masse mobiler.

Med et 5-megapixel kamera vil iPhone kunne være i selskab med de mange andre smartphones uden at være helt til grin.

Konkurrenterne har haft 5-megapixel kameramobiler i flere år, og vi ser allerede 8- og 12-megapixel mobiler fra Samsung, Sony Ericsson og LG.

Det skal dog siges, at flere megapixel ikke nødvendigvis resulterer i bedre billeder.

Langt de fleste eksperter forventer, at Apple lancerer den næste iPhone-model i slutningen af juni eller starten af juli.

Mere om temaet

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 16/12/2009 fik historien nye ben at gå på med sagen om Apple: 10 mio. solgte iPhones dette kvartal – Forstættelsen i sagen kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPhone..