Apple klar med ny iOS beta

Det er den anden beta-version af iOS 8.2, der er klar til udviklere, så de kan få arbejdet på Watch-apps

Apple klar med ny iOS beta

Apple Watch kommer næste år, og i den første beta-udgave af iOS 8.2 kunne udviklerne for første gang begynde at arbejde på apps til det. Nu er anden beta-version af iOS 8.2 klar, og der er stadig fokus på Apple Watch.

Læs også: Apple frigiver næste store iOS-opdatering til udviklere

Nogle udviklere har fortalt om fejl i deres apps i den simulator, der viser hvordan apps vil fungere, når det endelige produkt kommer. Den nye beta er med til at afhjælpe en del af de problemer.

Derudover er der også forbedringer til især tredjepartstastaturer. Der har været problemer med, at tastaturerne ikke er dukket op, når de skulle.

Læs også: Apple Watch-detaljer kommer frem med WatchKit

Opdateringen kan fås over luften, hvis man har den første beta installeret, og ellers kan den hentes fra Apples hjemmeside for udviklere.

Apple har sat fart på opdateringerne, men med den store fokus på Apple Watch, så kan det godt være, at den helt køreklar version af iOS 8.2 vil vente på Apple Watch-lanceringen.

Mere nyt i sagen

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden fortsatte fortællingen. 10/12/2014 publicerede redaktionen en vinkel omkring Apple klar med iOS 8.1.2 – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her..