Apple lancerer ny iPhone 6 variant

Apples aldrende iPhone 6 er udgået hos Apples selv - men den udkommer alligevel i en ny 32GB variant.

Apple lancerer ny iPhone 6 variant

Apples iPhone 6 fik debut i efteråret 2014 og på flere måder en aldrende sag – men til trods for alderen, er ny model ude i forretningerne.

iPhone 6 udkom oprindeligt med tre forskellige lagerstørrelser: 16GB, 64GB og 128GB. Hullet i mellem 16 og 64 GB varianten bliver nu udfyldt af en 32GB variant der giver mere benplads til apps, spil og fotos.

Modellen er allerede på lager hos udvalgte butikker fører den til priser fra 3.690 kroner. Klik her for at få den bedste pris hos mobilpriser.dk.

Apple fører ikke selv modellen på deres egen netbutik, hvor samtlige iPhone-model ældre end iPhone 6s nu er udgået.

Læs også:  Apple iPhone 6: Den gyldne middelvej [TEST]

Med iPhone 6 grundlagde Apple det design, der senere har levet videre i både iPhone 6s samt iPhone 7. Her er et 4,7 tommer stort display, iOS 10 samt Apples dengang overlegne A8-processor.

Det er ikke første gang, at Apple i al stilhed udgiver en ny modelstørrelse til at udvide sortimentet blandt intromodellerne. Apples iPhone 4S udkom i 2014 i en prisreduceret 8GB variant til at skabe en ny intromodel i Apples line-up.

Mere om temaet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden gik videre med sagen. 15/5/2017 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der tunede ind på Overblik: Nye abonnementer og nye iPhone 8- og OnePlus 5-rygter – Artiklen kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..