Apple laver flere iWatches

Når Apple beslutter sig for at vise deres nye produktkategori frem, vil det være med flere varianter, forlyder det

Apple laver flere iWatches

Ifølge Wall Street Journal, der har snakket med flere kilder, der skulle have kendskab til Apples planer, så vil der komme flere forskellige modeller, og de vil have mere end 10 sensorer, der blandt andet skal holde styr på din sundhed.

Apple viste deres Health-app frem i sidste måned, som kan samle sundhedsinformationerne fra eksempelvis wearables på et sted, dog uden at præsentere noget, der selv kunne indsamle disse informationer.

Læs også: Apple vil give kameraet muskler

Desuden fortæller kilderne, at Apple håber på at finde en løsning til de kritikere, der siger, at smartwatches kan for lidt, som adskiller sig fra, det smartphones kan.

Det lyder fra en person fra Apples forsyningskæde, at man regner med at have solgt mellem 10 og 15 millioner smartwatches inden årets udgang.

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 20/6/2014 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen; Apple vil være din personlige storbyguide med iOS 8 – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.