Apple måske på udkig efter ny chef

Apples topchef, Tim Cook, kan blive erstattet, det mener en kilde ifølge Wall Street Journal.

Apple måske på udkig efter ny chef

Aktiekursen i Apple er næsten blevet halveret siden september måned sidste år. Der er derfor spænding på aktie-markedet inden Apple fremlægger deres resultat for første kvartal 2013.

Wall Street Journal spekulerer i om selskabet er ved at lede efter en ny topchef, som kan få vendt den negative udvikling. Avisen skulle have været i kontakt med kilde tæt på Apples topledelse, som hævder, at det er noget selskabet kigger på. Det skriver Mobilen.no.

Der findes godt nok ikke nogen konkrete beviser på, at Apple er ved at skifte topchefen ud, men enkelte store aktionærer har solgt deres Apple aktier udtaler til Wall Street Journal, at hvis Apple ikke er i færd med at undersøge mulighederne for en erstatning for Tim Cook, så burde de gøre det. Aktionærerne er bekymret over, hvad der vil ske med Apple da den negative kursudvikling ikke ser ud til at stoppe.

Selvom det går nedad med aktiekursen, så er der ingen tvivl om, at Apple fortsat tjener mange penge.

 – ”Vi forventer Apples vækst vil overgå mange af de selskaber de sammenlignes med,” siger Scott Kessler, analytiker i S&P IQ, til Wall Street Journal. Kessler mener, at væksten i salget af iPad og iPhone vil fortsætte frem mod 2016.

Seneste nyt i fortællingen

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 22/4/2013 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel omkring emnet Apple gemmer dine Siri-data i op til to år – Artiklen finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.