Apple måske på vej med Netflix-konkurrent

Apple pønser måske på at starte en streamingtjeneste a lá Netflix. Apple skulle angiveligt have holdt møder med flere Hollywood-selskaber.

Apple måske på vej med Netflix-konkurrent

Apple har måske planer om at starte deres egen streamingtjeneste for film og tv-serier. Dermed vil de skulle konkurrere direkte med store selskaber som Netflix.

Kilder hævder, ifølge Variety.com, at Apple de seneste uger har holdt indledende samtaler med flere selskaber i Hollywood, for at finde samarbejdspartnere, der kan producere underholdningsindhold.

Apples folk der er udsendt til Hollywood rapporterer angiveligt direkte til Eddy Cue, der er Apples ansvarlige for indholdtjenester.

Læs ogsåApple Music: Undgå dyre regninger efter prøveperioden [TIP]

Hvorvidt Apple vil sats på film, tv-serier eller begge dele vides ikke, men Apple skulle allerede have bedt rekrutteringsbureauer om at starte samtaler i de kommende måneder, med helblik på at have et produkt klar i 2016.

Hvorvidt der er hold i rygterne kan vi ikke vurdere, men umiddelbart vil det ikke lyde urealistisk, da Apple allerede har kastet sig ud i krigen om streamingkunderne med Apple Music.

Kilde: Variety

Opdatering:

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Efterfølgende d. 31/8/2015 bragte vi historien; Apple Music-chef forlader sin stilling – Artiklen kan læses her. Du finder seneste nyt her.