Apple Music haler ind på Spotify

Apple Music er godt på vej mod solid succes. Apple har offentliggjort tal der viser antallet af betalende kunder.

Apple Music haler ind på Spotify

For første gang siden lanceringen, har Apple offentliggjort tal, der viser hvor mange betalende kunder der er til selskabets nye streamingtjeneste Apple Music.

Apples topchef, Tim Cook, har i et interview med Wall Street Journal oplyst, at Apple Music har 6,5 millioner betalende kunder, skriver dr.dk

Foruden de betalende kunder, benyttes Apple Music også af 8,3 millioner brugere, der lytter til musik via en tre måneders prøveperiode, men det er de betalende kunder der er vigtigst.

Læs ogsåHver tredje Apple Music-abonnent er faldet fra

Med 6,5 millioner betalende brugerer, suser Apple Music ind på en andenplads over streamingtjenester for musik, kun overgået af Spotify med over 20 millioner betalende kunder.

Spotify oplyser dog ikke, hvor mange af disse kunder der har fået abonnementet med i en pakkeaftale med et mobilabonnement, hvilket ikke nødvendigvis er kunder der bibeholdes, når abonnementet udløber.

Apples kunder er for hovedparten betalende kunder, der selv har valgt at betale for Apple Music, da kun et enkelt selskab i Australien tilbyder en bundle-aftale, hvor Apple Music er en del af et andet abonnement.

Kilde: dr.dk

Temaets videre forløb

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden fulgte op på historien. 21/10/2015 kom den efterfølgende historie med artiklen; Apple opsiger aftaler med danske serviceværkstederKlik her og læs den fulde artikel.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..