Apple og iPhone: Rygte-opsamling

Det nye år er begyndt, og det vrimler med rygter og spekulationer om iPhone og Apple. Vi har samlet dem her...

Apple og iPhone: Rygte-opsamling

Det er ved at være et stykke tid siden, at vi har hørt noget officielt iPhone-relateret fra Apple. Samtidig er den store Macworld-konference under en måned væk, og det betyder at rygterne og spekulationerne kører på højeste tryk.

Nano-udgaven er iPhone er stadig et af de hotteste emner. Siden en kinesisk mobiltaske-producent lagde den på deres hjemmeside, har rygterne ingen ende taget. Noget mere sandsynligt er dog ikke iPhone Nano.

Det er til gengæld iPod Touch i Supersize-version. De nyeste rygter fortæller nemlig, at Apple vil præsentere en iPod Touch med 7″ eller 9″ skærm. Så iPod vokser, mens iPhone bliver mindre.

Der er desuden dukket billeder op af en iPhone i lyserød. Det har også sat gang i spekulationerne, men den billederne er nok bare “hjemmebag”.

Historiens videre kronologi

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/12/2008 vinklede vi sagen videre med en sag med fokus på 3 introducerer et iPhone-abonnementKlik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..