Apple overvejer stadig iPhone 6

At iPhone 6 kommer i to versioner er så godt som sikkert, men Apple siger, at der måske ikke bliver nogen iPhone 6

Apple overvejer stadig iPhone 6

En embedsmand fra Thailand har bekræftet, at den næste iPhone vil komme i 2 versioner, men at den information er sluppet ud huer ikke Apple, der nu har sagt, at iPhone 6 måske slet ikke kommer.

Apple har sendt en delegation til NBTC i Thailand, hvor bekræftelsen kom fra, for at snakke med manden bag den og udtrykke sin utilfredshed, og som et eksempel på, at der kom for meget information ud, har de Apple-folkene ladet fortælle, at iPhone 6 måske ikke bliver navnet.

Læs også: Apple går over til kinesisk datacenter

Som vi tidligere har kunnet fortælle, så har nogen troet, at den største variant af iPhone 6 vil hedder iPhone Air i stedet, og det er muligt, at Apple vil bruge det navn til begge i en eller anden form i stedet for nummersystemet.

Takorn Tantasith står ved sine udtalelser på trods af Apples beklagelser. Han hævder, at reglerne er fulgt, og at hans udmelding om Apples godkendelse ikke har været konkurrenceforvridende.

Det sidste nye i fortællingen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden fulgte op på sagen. 14/8/2014 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en ny vinkling på emnet 2 iPhone 6-modeller bekræftet – Den videre beretning kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.