Apple-retsag aflyst af dommer

Retsagen mellem Apple og Motorola/Google er blevet aflyst af dommeren, kort før retsmødet skulle have fundet sted.

Apple-retsag aflyst af dommer

Apple er indblandet i en lang række retsager med patentrettigheder, der i blandt en retsag mod Motorola Mobilities (som nu ejes af Google).

Det var egentlig planen parterne skulle mødes i retten 11. juni i Chicago, men nu har dommer Richard Posner aflyst denne foreløbig. Det skriver Reuters.

Dommeren mener ikke, at nogen af parterne havde grundlag nok til at føre retsagen, og derfor har han aflyst den.

Ifølge Posner havde ingen af partnerne leveret tilstrækkeligt med bevis for at deres patenter skulle være krænket. Samt han mente omkostningerne ville blive så store for begge parter, at ingen af dem kunne være tjent med en retsag – og det heller ikke var i offentlighedens interesse. Der skal yderligere forklaringer til på skrift inden for en uge.

Sædvanen tro har Apple nægtet at kommentere udspillet fra dommeren. Google er derimod glade for dommerens beslutning – og har meldt følgende ud:

-”Vi er henrykt over Illionis’ domstols foreløbige afgørelse om, at afvise Apples patentkrav, og ser frem til at modtage den endelige afgørelse”.

Det videre forløb om Apple

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 7/6/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med sagen; Apple-angreb på Samsung-tablet sat på hold – Det videre forløb i sagen finder du her. Seneste nyt om emnet finder du her.