Apple sagsøges for opkaldsid

At sætte indgående opkald sammen med information fra kontaktbogen er grundlaget for et nyt søgsmål mod Apple.

Apple sagsøges for opkaldsid

Det er en fyr Romeka Figa fra Massachussets i USA, som nu har sagsøgt Apple. Han mener at han i 1990, tog patent på den løsning, der gør det muligt, at du kan se, hvem det er der ringer til dig, skriver Engadget.com.

Tilbage i 1990 havde mobiltelefonerne kun to linier i displayet, og i patentet beskrives en ekstern løsning, som kobler opkaldet til den gemte kontakt.

Med dette sagsanlæg mod Apple håber Figa, at Apple vil stoppe salget af deres iPhone, og samtidig betale et stort erstatningsbeløb samt købe licensen til patentet af Figa.

I artiklen spørger Engadget.com, hvorfor Figa ikke tidligere har sagsøgt Motorola, LG, Nokia, Samsung, Sony Ericsson og alle de andre mobilproducenter, som alle i de sidste mange år har haft "Caller ID" på sine mobiltelefoner.

Historien slutter ikke her

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. 24/2/2008 publicerede redaktionen en artikel der stillede skarpt på Tip: Få let adgang til Google-søg på din Nokia – Læs fortsættelsen her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .