Apple sagsøges igen – krav om vanvittig erstatning

Ikke alle iPhone-brugere er helt tilfredse, og nu sagsøger en amerikansk mand Apple, og kræver samtidigt en helt vanvittig erstatning.

Apple sagsøges igen – krav om vanvittig erstatning

Det er sket før, men nu sagsøges Apple påny, på grund af iPhone 3G. En utilfreds iPhone-ejer fra North Carolina, USA, har fremlagt et 14-sider langt søgsmål til den amerikanske domstol på baggrund af, at Apple ifølge hans mening har fortsat markedsføring og salg til trods for ikke-virkende 3G-netværk.

Dataforbindelsen via 3G har nemlig været lidt problematisk i iPhone 3G, og det er sagsøgeren ikke tilfreds med. Han nævner samtidigt, at Apple har prøvet at løse problemet ved, at ombytte de iPhones, der er blevet klaget over, men at dette bare har gjort, at problemet  kører i ring.

USA er et frit land, og man skal have lov til at sagsøge, men det helt vanvittige ved sagen, er erstatningskravet fra den utilfredse mand. Erstatningen skal dække ham selv og sjovt nok alle ejere i Californien, og den er helt oppe på over 27 millioner danske kroner – plus hele Apples overskud fra salget af iPhone 3G. Så kan man måske, betegnes som en smule grådig.

Fortællingen går videre

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 27/1/2009 fulgte vi historien op med en sag med fokus på Telmore: Ingen Apple – men masser af æbler – Læs videre her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..