Apple skuffede iPhone-fans

Forventningsfulde iPhone-brugere fik ikke opfyldt deres ønske om en opdatering af styresystemet i den populære smartphone.

Apple skuffede iPhone-fans

Rygtesmedene fik ret – og tog alligevel fejl.

Apples “Come see our latest creation”-event bød på en tablet, der er baseret på iPhone-styresystemet. Til gengæld havde Apple-chefen Steve Jobs ikke en opgradering af iPhone-softwaren klar til fremvisning.

Nationale såvel som internationale medier og teleeksperter havde ellers skabt håb hos iPhone-brugerne om, at aftenens event ville løfte sløret for 4.0-udgaven af styresystemet.

Kommentarerne fra brugerne under Mobilsiden.dk’s live-opdatering af iPad-præsentationen bekræftede, at skuffelsen er stor hos de forventningsfulde iPhone-fans, der havde sat næsen op efter iPhone OS 4.0.

Rygterne om en ny iPhone-software opstod blandt andet, da analyseværktøjer for brugen af applikationer fangede, at telefoner med 4.0-systemet var blevet testet i området omkring Apples hovedkvarter i San Francisco.

Læs også:
 – Apple iPad – smartphone og computer i ét
 – iPad: De tekniske detaljer
 – Hvad er en tablet?
 – Video: Se Steve Jobs præsentere iPad

Temaet følges op

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 26/1/2010 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en historie med fokus på Apple og iPhone er stadig en succes – Du kan læse den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.