Apple tvunget til at undskylde over for Samsung

Apple har tabt en appelsag i Storbritannien og er nu tvunget til at undskylde overfor Samsung, offentligt.

Apple tvunget til at undskylde over for Samsung

Tidligere på året vandt Samsung en af de mange igangværende retssager der kører med Apple, men sagen var da ikke afsluttet endnu.

Apple appellerede nemlig afgørelsen fra den britiske domstol, der afgjorde at selskabet skulle give Samsung en offentlig undskyldning på deres hjemmeside, samt på tryk i form af en undskyldning i de britiske aviser.

Men nu er Apples appel blevet afvist og selskabet er dermed tvunget til offentligt at undskylde overfor Samsung, i forhold til den tidligere afgørelse.

Apple havde ingen kommentar til den seneste afgørelse, det havde Samsung til gengæld.

– “Vi mener fortsat, at Apple ikke var den første til at designe en tablet med en rektangulær form og afrundede hjørner, samt at baggrunden for Apples registrerede design kan findes i talrige eksempler på andet kendte teknologi,” fortæller Samsung til BBC.co.uk.

Læs også:
– Ekspertblog: Retssagen mellem Apple og Samsung set gennem ekspertbriller
– Samsung gør klar til modangreb på Apple
– Apple vandt endnu en del-sejr over Samsung ved amerikansk domstol
Slagsmålet mellem Apple og Samsung kan gavne Nokia

Sagen efterfølgende

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/10/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med et indlæg omkring Snart muligt at betale med Passbook i Apple Store – Nyheden kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her..