Apple udsender iOS 6.1.1 beta 1

Det er kun lidt over en uge siden Apple frigav iOS 6.1 til offentligheden, men allerede nu er en ny version klar til udviklerne.

Apple udsender iOS 6.1.1 beta 1

Det er lidt over en uge siden, at Apple sendte iOS 6.1 opdateringen ud til offentligheden – en opdatering der blandt andet betød, at iPhone 5 kunder fik understøttelse af 4G LTE, hvis teleselskabet understøtter de frekvenser, som iPhone 5 benytter.

 – Så kom opdateringen – iPhone 5 – nu med 4G

Ifølge en analyse var der allerede efter en lille uges tid næsten en fjerdel af iOS-brugerne, som havde opgraderet deres enheder til den nyeste iOS-version.

 – Analyse: 22 procent er hoppet på iOS 6.1

Og allerede nu har Apple udsendt iOS 6.1.1 Beta 1 til udviklerne, som byder på en række forbedringer bl.a. for Apple Maps i Japan – og dermed umiddelbart ikke en opdatering der byder på en masse ting, som vedrører os i Danmark.

Men inden den officielle iOS 6.1.1 kan der komme flere ting på, som også kan være mere generelle.

Seenste nyt om emnet

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 4/2/2013 kørte vi en opfølgning med en artikel der tunede ind på Lille Apple-sejr – slog Samsung i ét kvartal – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt i sagen her.