Apple vil give kameraet muskler

Et patent til Apple viser et nyt og noget anderledes bud på, hvordan man kan styre et kameras fokus og blænde

Apple vil give kameraet muskler

For at stille skarpt, skal et kamera rykke lidt rundt på de fine, små dele inde i maskineriet, og til det bruger det nogle små motorer, men Apple vil udskifte disse motorer med muskler ifølge et nyt patent.

Apple vil helt konkret bruge kunstige muskler til at styre kameraets fokus og blænde i stedet for de motorer, der styrer lyset og dybden i dag, og det kan give endnu tyndere kameraer.

Læs også: iPhone 6 design, størrelse L og XL, fremvist i video 

Ud over tyndere kameraer kan det også være med til at mindske energiforbruget i forbindelse med brugen af et kamera ifølge Apple.

Som med alle patenter skal man passe på med at hugge ting i sten omkring brugen af teknologierne, men mange producenter forsøger at lave tyndere og tyndere telefoner, og batteritid er stort set altid et klagepunkt for forbrugerne, så virker denne teknik i praksis, så kan den have lovende udsigter.

Sagen videre

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 19/6/2014 publicerede vi en opfølgning med sagen; Apple TV skal forenes med Apple-familienKlik her og læs den fulde artikel.. Se de seneste nyhede om temaet her.