Apple Watch rykker tættere på

Igen lyder det fra Apples leverandører, at masseproduktionen af Apple Watch er lige oppe over

Apple Watch rykker tættere på

Der er flere og flere ting, der peger på, at Apple inden for en overskuelig fremtid vil kunne sende nogle Apple Watches på gaden. De seneste kviste på det bål, der er rygterne om Apple Watch, siger nemlig at masseproduktionen begynder til januar.

Læs også: Apple klar med ny iOS beta

Problemerne med effektiviteten i produktionsprocessen er blevet løst, og derfor kan forarbejdet gå i gang. Producenten Quanta skulle have hyret en horde af ansatte, så de er gået fra 3.000 til 10.000 medarbejdere i produktionen.

Apple selv har ikke været mere konkrete end ‘tidligt i 2015’, når de har snakket om en lanceringsdato, og det er ikke synderligt konkret.

Læs også: Apple Watch blandt årets opfindelser

De nye rygter sammenholdt med at iOS 8.2 har WatchKit med sig, kunne tyde på, at uret er ved at gøre klar til at møde forbrugerne. WatchKit er de værktøjer, der skal til for at lave apps til Apple Watch.

I første omgang regner nogle eksperter og analytikere med, at der vil blive produceret mellem 3 og 5 millioner Apple Watches i første omgang.

Det næste i sagen

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke lade være. 11/12/2014 blev sagen bragt videre med en artikel med tematikken Apple klar med ny iOS beta – Følg den videre histore her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..