Apple Watch SE koncept – hvad synes du?

En konceptudgave af Apple Watch løfter smartwatchet til helt nye højder af kantethed. Hvad synes du om resultatet?

Apple Watch SE koncept – hvad synes du?

Apple iPhone 5 var debuten på det der skulle vise sig at blive et af Apples længstlevende designs. Selvom det kantede design nu har små fem år på bagen er det stadigt aktuelt i Apples populære iPhone SE.

Designet med de karakteristiske skarptslebne hjørner og kanter, har altså stadigt sine fans derude, noget som designeren Syndek har bygget videre på i en konceptudgave af Apples Watch.

Se også:  Nu virker Samsungs smartwatches også med iPhones

I stedet for at tage Apple Watch kvadritiske format og gøre det blødere og rundere, er Syndek gået i stik modsatte retning ved at flette elementer fra iPhone 5 og SE og koge dem ned i håndledsformat.

Resultatet vil givetvis skille vandene, men vil helt sikkert rage ud i et felt, hvor de fleste smartwatchproducenter insisterer på at lave ure som er så runde som muligt.

Du kan se Syndeks øvrige kreationer på designerens hjemmeside.

Hvad synes du? Er du vild med designet – eller synes du det er en styg sag som Apple bør holde sig langt væk fra?

Læs også:  Mobilsiden kårer: Årets smartwatch

Apple Watch SE Syndek
Foto: Syndek.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Flere nyheder i sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. 6/2/2017 fulgte vi op med en vinkel omkring Overblik: Fri EU-roaming, nyt om Huawei og top 10 apps – Næste artikel om temaet finder du her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.