Apple Watch synger på sidste vers: Begynder at blive udsolgt

Snart er det slut med kunne købe Apple Watch-udgaven fra april 2015. Apple melder nemlig om udsolgt på flere af varianterne i Danmark.

Apple Watch synger på sidste vers: Begynder at blive udsolgt

Hvis du vil have fingrene i et eksemplar af den udgave af Apple Watch, der blev lanceret sidste forår, skal du ikke vente for lang tid.

I hvert fald hvis du vil købe uret på Apples egen hjemmeside, for den amerikanske virksomhed melder om udsolgt på et stigende antal udgaver af Apple Watch-modellerne en måneds tid før 2. generation af uret muligvis afsløres.

I stedet for at lancere en efterfølger til uret ved dette års tidlige ’Apple Special Event’ tilbage i maj måned blev det kun til nogle nye, smarte urremme.

Lanceringen af Apple Watch lader altså endnu vente på sig, og der er således ganske stor sandsynlighed for, at Apple løfter sløret for det nye ur næste måned.

Læs også: Kommende Apple Watch: Større batteri og indbygget GPS

Apple er i hvert fald godt i gang med at tømme ud i lagerbeholdningen af det populære smartwatch. En gennemgang af Apples danske hjemmeside afslører nemlig, at 9 varianter ikke længere kan købes – 3 Sport-varianter og 6 af den almindelige udgave. På nuværende tidspunkt drejer det sig om følgende modeller, der er udsolgt:

Udsolgte Apple Watch-udgaver:
Apple Watch Sport:

  • Urkasse på 42 mm i sølvfarvet aluminium med Sportsrem i gul
  • Urkasse på 42 mm i sølvfarvet aluminium med Sportsrem i abrikos
  • Urkasse på 42 mm i sølvfarvet aluminium med Sportsrem i kongeblå

Apple Watch:

  • Urkasse på 42 mm i rustfrit stål med large Læderrem i stormgrå
  • Urkasse på 42 mm i rustfrit stål med Vævet nylonrem i perlegrå
  • Urkasse på 42 mm i rustfrit stål med Vævet nylonrem i perlegrå
  • Urkasse på 42 mm i rustfrit stål med Milanorem
  • Urkasse på 42 mm i space black rustfrit stål med Sportsrem i sort
  • Urkasse på 42 mm i space black rustfrit stål med Milanorem i space black

Situationen er dog noget værre i USA, hvor der er yderlige 3 udsolgte Sport-udgaver, lige som de specielle Hermès-læderremme heller ikke længere er til at få fat på. Om det inden længe betyder et endegyldigt salgsstop af Apple Watch på firmaets egen hjemmeside eller ej, er ikke til at sige her og nu, men det peger absolut i den retning.

Sidste tilføjelse til sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 11/8/2016 gik redaktionen videre og publicerede sagen; Apple skrotter den ene af tre planlagte iPhone 7-modeller – Artiklen finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.