Apples bil-rygter får nyt liv

Apple har registreret domænenavne, som igen leder tankerne over på en Apple-bil

Apples bil-rygter får nyt liv

iPhonee-bilen, som efterhånden har været rygtet længe, har fået nyt liv – stadig på rygtebasis – efter Apple har registreret nogle domænenavne, som i den grad leder tankerne hen på bilbranchen.

Sitet MacRumors.com har opsnappet, at Apple har anskaffet sig domænenavnene apple.car, apple.cars og apple.auto. 

I vanlig Apple-stil er der intet nyt fra officiel hånd, og der er også en mulighed for, at disse domænenavne handler om Apples CarPlay, som også har noget med biler at gøre.

Læs også: Apple-bilen tager en omgang i forhold til planen

Larmen på vandrørene har dog stået på længe, og det er langt fra første gang, vi hører, at Apple interesserer sig mere for biler, end de fleste andre smartphone-magere.

Blandt andet har der på rygtebasis været kontakt mellem Apple og BMW, en Apple-leaset bil er blevet spottet med high-tech-udstyr og flere andre gange, er Apple blevet kædet sammen med ønsket om at blive bilproducent.

Mere nyt i sagen

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden fortsatte historien. 9/1/2016 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med nyheden Apple udvikler nyt headset til jack-fri iPhone 7 – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om emnet her.