Apples garanti sættes under overvågning

Nye formuleringer skal sikre Apple-kunder bedre i forhold til tidligere, hvor de har været ringere stillet end Købeloven.

Apples garanti sættes under overvågning

Apples kunder har indtil nu haft garantier, som har været mere eller mindre uforståelige og svære at finde ud af, hvad de dækkede over.

Men nu har Forbrugerombudsmanden, efter flere forhandlinger med Apple, langt om længe fået den amerikanske virksomhed til, at tilføje et afsnit i sine kundegarantier, så det nu fremgår tydeligt hvordan garantien gælder danske forbrugere.

Tidligere har Apples garanti stillet forbrugerne ringere end efter Købeloven, lyder det fra Forbrugerombudsmanden.

Forbrugerombudsmand Henrik Øe har derfor forlangt, at det skal fremgå klart og tydeligt, hvad garantien indeholder, samt forbrugernes ufravigelige rettigheder efter købeloven, ikke vil berøres af garantien.

 – ”Det er vigtigt, at forbrugerne kan se, hvilke fordele garantien giver dem, så de ikke vildledes om deres rettigheder efter Købeloven,” siger Henrik Øe i en pressemeddelelse.

Forbrugerombudsmanden vil fortsat holde øje med, hvordan Apple håndterer garantien i praksis og opfordrer forbrugere, som får afvist klager, til fortsat at henvende sig.

Læs også:
– Apple iPad Mini – alt om den lille ny
– Mastodonternes kamp – Nexus 7 vs. iPad Mini
– Apple snyder igen TDC-kunder for 4G i nye iPads
– Apple iPad Mini har ikke Retina-skærm
– iPad Mini skal bruge nano-simkort
– Her er iPad Mini i billeder
– Duel: iPad (4. generation) vs. Den nye iPad
– Vi har sammenlignet iPad Mini mod iPad 4
– Her er priserne på Apples iPad 4
– Opdatering af iBooks applikationen
– Forudbestil de netop præsenterede iPads
– Apple-effekt: Mini-iPad kan løfte salget af små tablets

Sagen er ikke slut

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden fortsatte historien. d. 23/10/2012 fulgte vi historien op med et indlæg omkring Apple-effekt: Mini-iPad kan løfte salget af små tablets – Næste artikel om temaet finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Apple..