Apples iOS chef sælger for 219 millioner i aktier

Penge er ikke alt - og Apples iOS chef er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge.

Apples iOS chef sælger for 219 millioner i aktier

Det kan godt være at vi iPhone og iPad brugere brokker os konstant over alle de ting vi savner i iOS-systemet, men chefen bag iOS teamet hos Apple Scott Forstall savner vist ikke noget i banken, for han har netop lige solgt mere end 64.000 Apple aktier til en værdi af 219 millioner danske kroner.

Det er faktisk ikke noget særligt vildt set i det perspektiv, at Apples topchefer er nogle meget rige personer, og flere af dem er gode for flere milliarder kroner i aktier…og de stiger jo som bekendt hele tiden.

Men som man siger “er penge ikke alt“, og jeg er ret sikkert på at Scott er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge han løbende modtager. Folk der arbejder med udvikling af hardware og software hos Apple er nemlig nogle med lidenskab for teknik og gadget.

Det næste i sagen

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 2/5/2012 gik vi videre med en artikel der stillede skarpt på Apple afviser app med link til Dropbox – Artiklen kan læses her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.