Apples iPad 2 forsvinder fra produktionen

Den er helt tilbage fra 2011, men bliver stadig solgt i butikkerne, og det er godt klaret for en tablet, men nu stopper produktionen af Apples iPad 2.

Apples iPad 2 forsvinder fra produktionen

Der er kommet tre nye versioner i fuld størrelse af den populære iPad-serie, men indtil nu har iPad 2 overlevet på butikkernes hylder og fabrikkens samlebånd. Efter iPad mini 2 er blevet lanceret, må den anden udgave af iPad’en dog lade livet, siger rapport fra AppleInsider.com

Ipad 2 klarede hele tre år i handlen, inden produktionen af den altså nu bliver stoppet, hvilket er dybt imponerende for en tablet, hvor det ikke er unormalt, at der skiftes ud i sortimentet under et år efter.

Grunden til at Apple nu sætter en stopper for den populære model er, at selskabets nye iPad mini 2 kommer med deres retina-skærm, og alt i alt kan tilbyde mere end iPad 2, uden at koste mere. Prisen på begge tablets er nemlig i USA 399$.

Efterfølgende om sagen

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. d. 7/2/2014 fulgte vi artiklen op med en artikel med temaet Apples iPad mister terræn fra uventet konkurrent – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se de seneste nyheder om emnet her.