Apples iPad med retina-skærm genopstår

Apple iPad 2 udgår for at blive afløst af den tidligere udgåede iPad med retina-skærm

Apples iPad med retina-skærm genopstår

Der rokeres i produktserierne hos Apple i dag. Tidligere i dag var en billigere iPhone 5c landet visse steder i Europa og nu er der altså rokade i iPad-serien.

I dag udgår Apples efterhånden klassiske iPad 2, for at give plads til den nyere iPad med retina display, også kendt som iPad 4. Fireren udgik ellers i oktober ved lanceringen af iPad Air, men er nu tilbage for at overtage den nedre ende i iPad-paletten.

Prisen og lagerpladsen i forhold til iPad 2 er uændrede, men iPad 4 overhaler forgængeren med en fordobling af RAM’en til 1GB, en firedobling af skærmens opløsning til 2048×1536 pixels samt den nyere A6X processor under motorhjelmen.

iPad med retina skærm fås enten i sort eller hvid, og kan udstyres med eller uden 4G, til henholdsvis 3.899,- og 2.999,- kroner hos Apple.dk. Du kan finde den bedste pris på hele iPad familien på mobilpriser.dk.

Redaktionen har mere til sagen

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 18/3/2014 kørte vi nyheden; Office til iPad måske klar sidst på månedenKlik her og læs den fulde artikel.. Læs også seneste nyt om temaet her..