Apples smartwatch kan få alternativ opladning

Apples rygtede smartwatch kan få ny opladning som normalt kun er på konceptmobiler.

Apples smartwatch kan få alternativ opladning

I dag svirer det med rygter om et kommende smartwatch fra Apple, ”iWatch”, og her skulle Apple eftersigende have tænkt lidt over, hvordan man kan oplade iWatch på en smartere måde.

Apple har på opladningsfronten ikke været særlige innovative med deres smartphones. iPhones benytter blot deres kabel som i starten også blev brugt til at forbinde med computeren. Konkurrenterne har i de sidste to år forsøgt sig med trådløs opladning, dog uden at det har fået det helt store gennembrud.

I dag skriver The New York Times, at Apple overvejer at udstyre iWatch med trådløs opladning og endda også solpaneler. Solpaneler menes dog at være mange år fra at være en reel løsning på smartwatches batteriproblemer. Og lige netop batteriproblemerne på smartwatches er årsagen til, at iWatch rygtes at få alternative opladningsmuliger. Normalvis holder smartwatches kun ganske få dage, hvis overhovedet mere end 24 timer, og det er problematisk, hvis smartwatches skal være smartere og mere funktionelle accessories end traditionelle urer.

Du kan læse flere rygter om iWatch her.

Er smartwatches og iWatch noget du ser frem til, eller er smartwatches ikke udviklet nok?

Seneste tilføjelse til historien

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 16/7/2013 gik redaktionen videre og publicerede sagen om Apples smart-ur er første nye produkt uden Steve Jobs – Den finder du her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.