Ashton Kutcher arbejder ikke på Lenovo smartphones alligevel

Skuespiller Ashton Kutcher er alligevel ikke involveret i Lenovos smartphone line-up, kun i deres tablets.

Ashton Kutcher arbejder ikke på Lenovo smartphones alligevel

Lenovo har til TechRadar sendt en erklæring der fortæller at Ashton Kutcher ikke er ansat til at hjælpe selskabet med deres smartphones.

Det er i modstrid med det vi oplyste i sidste uge, nemlig at skuespilleren havde en direkte indflydelse på selskabets kommende mobil-lineup. Nyheden stammer oprindeligt fra David Roman, Lenovos chef for marketing, men tilsyneladende er informationerne blevet forvansket en smule.

Han er dog alligevel involveret i selskabets produkter, der er dog kun tale om tablets, specifikt deres Yoga tablet serie. I sidste uge var Kutcher citeret for at sige
“Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed for teknologi og design, der gør livet bedre. Jeg kan ikke vente med hjælpe Lenovo til at udvikle fremtidens mobile computer-produkter”, hvilket stadigvæk er gør sig gældende, dog kun med forbindelse til tablets og ikke smartphones.

Kilde: TechRadar

Sagen efterfølgende

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 4/3/2014 bragte vi nyt i sagen med en artikel der belyste emnet Android øger forspringet til iOS – Historien bringes videre her. Seneste nyheder om Tablet kan du læse her..