Bedste vil have ny mobil

Glem at om at give din aflagte mobil til dine bedsteforældre. De ældre er nemlig blevet så glade for mobilen, at de vil have en ny efter eget valg.

Bedste vil have ny mobil

Glemt alt om at forære din gamle brugte mobil til enten dine forældre eller bedsteforældre. De vil hellere have en ny, efter deres egne ønsker.

De ældre er efterhånden ved at være lige så glade for mobiltelefoner som de unge. Nu er de ældre så også begyndt at have krav og ønsker til, hvad deres mobil skal kunne, og det er ikke helt de samme ønsker som de unge har til deres mobil.

 

Det er den nyeste viden på området, som afslører at de ældre er med helt fremme når det gælder mobiltelefoner og de også har specifikke ønsker. Det britiske Strategy Analytics Wireless Device Lab har undersøgt situationen omkring de ældre om mobiltelefoner i henholdsvis Storbritannien og Spanien.

 

Personer over 60 år prioriterer god lyd, blandt andet en kraftig ringetone, der kan høres i selv støjende omgivelser. De vil også have lys i displayet, der ændrer sig efter hvordan belysningen er i omgivelserne, en telefonsvarer med slow-motion, tekst-til-tale og så skal mobilen samtidig også være smart.

Fortællingen går videre

Historiens videre forløb. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 14/2/2008 gik vi videre med en artikel med fokus på Ericsson laver ny super-platformKlik her for den påfølgende artikel.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.