Bekræftet: Apple-udviklere hacket

Flere dages tavshed, men nu har Apple bekræftet at der har været et brud på sikkerheden i deres iOS-udviklingscenter.

Bekræftet: Apple-udviklere hacket

iOS Developer Center har været nede i tre dage og nu bekræfter Apple, at virksomheden er i gang med at undersøge et brud på deres sikkerhed. Det skriver Techcrunch.com.

iOS-udviklere er begyndt at modtage officielle mails fra Apple omkring hændelsen. De fortæller blandt andet, at selvom data har været krypteret og sikret, så kan hackerne have fået adgang til navne, adresser og emails.

Der har dog ikke været nogen officielle udmeldinger omkring konti, som er blevet misbrugt, men der er dog flere ting der tyder på, at informationerne allerede er blevet brugt ondsindet. Techcrunch.com skriver, at der er mange udviklere, som har fået uopfordrede anmodninger om nulstilling af deres adgangskoder.

Apple forventer at have hjemmesiden oppe at køre igen inden længe.

Seneste nyt om temaet

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 22/7/2013 publicerede redaktionen en artikel der drejer sig om VLC-afspilleren er tilbage i Apples App Store – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om temaet her.