Bekræftet: LG udsender mobil med Firefox i 2013

LG udsender i 2013 en mobil med Mozillas styresystem Firefox til Spanien og flere sydamerikanske lande.

Bekræftet: LG udsender mobil med Firefox i 2013

Den sydkoreanske elektronikproducent LG, der længe har anvendt Googles Android i deres smartphones, planlægger at udsende en smartphone med Mozillas styresystem Firefox.

LG vil, ifølge The Wall Street Journal, introducere telefonen på markeder i Brasilien, Columbia, Venezuela og Spanien.

En kvindelig talsmand fra LG, der udtalte sig om historien, var dog også hurtig til at oplyse, at LG på ingen måde er på vej væk fra Android:

LG’s planned launch of Firefox phones is a means to meet diversifying consumer needs – But this doesn’t indicate any shift away from Android

LG er ikke den eneste mobilproducent, der planlægger at udsende smartphones med Firefox – Kinesiske ZTE er allerede på markedet med ZTE Open, der kører Firefox, og Huawei har også planer om at komme med på systemet, måske allerede i andet kvartal af 2013.

Kilde: The Wall Street Journal

Redaktionen har mere til historien

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 4/4/2013 kom der nyt i sagen med artiklen om TDC klar med sikkerheds applikation – Artiklen finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .