Bekræftet: Xiaomi Mi 6 præsenteres d. 19. april

Kinesiske Xiaomi vil lancere deres nye flagskib, Xiaomi Mi 6, den 19. april i Beijing.

Bekræftet: Xiaomi Mi 6 præsenteres d. 19. april

Det har længe været kendt, at kinesiske Xiaomi vil lancere deres nye topmobil i denne måned, men den eksakte dato har dog ikke været fastlagt. Lige indtil nu.

Xiaomi har nu udsendt en invitation til lanceringen af Xiaomi Mi 6, og eventet finder sted i Beijing d. 19 april – 203 dage efter lanceringen af sidste mobil.

Xiaomi Mi 6 er således afløseren til topmodellen Xiaomi Mi 5, og den er rygtet til at få en lang række topspecifikationer.

Se også: Rygte: Xiaomi Mi MIX 2 får fingeraftrykslæser i skærmen

Ifølge de seneste rygter er Xiaomi Mi 6 spået til at få en Snapdragon 835 processor og enten 4 eller 6 GB RAM. Derudover vil Mi 6 formentlig få en iris-scanner, ligesom vi har set det hos Samsung, samt et dual-kamera setup.

Designet på mobilen vil minde meget om forgængeren Mi 5, men dog lidt anderledes jævnfør det nye dual-kamera.

Vi skal dog ikke drømme om, at se Xiaomi Mi 6 officeilet nærheden af Danmark, men der vil naturligvis være metoder til at få fingrene i den via udenlandske kanaler.

Se denne: Xiaomi springer ud som chipset-producent

Ser du frem til Xiaomi-lanceringen? Skrive endelig en kommentar i feltet herunder.

Efterfølgende nyt om temaet

Historien slutter ikke her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 10/3/2017 gik vi videre og publicerede historien Rygte: Xiaomi Mi MIX 2 får fingeraftrykslæser i skærmenKlik her for den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om temaet her..