Beskyt din iPhone på den alvorlige måde!

Er du øm over iPhone 4 så kan den pakkes ind i en rustning.

Beskyt din iPhone på den alvorlige måde!

Er du en af de heldige, der har fået snitterne i en iPhone 4, vil du uden tvivl have bemærket, at der er glas på forsiden OG på bagsiden. Hvilket er æstetisk fantastisk, men i hverdagen forårsager noget der minder om stress, fordi man bliver fantastisk øm og beskyttende omkring sin telefon.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er du i samme båd som designeren Ryan Glasgow, der har bygget en af de mere ekstreme cases til den nye iPhone 4 – i rustfrit stål! – komplet med gummi-støddæmpere, en strop til kreditkort og en sprække på forsiden, der lader dig kigge ind til skønheden.

Og her kommer så første anke: Hvis man har en af de smukkest designede telefoner, er det så fedt at kamuflere den til ukendelighed, i noget der ser ud som om det kan klare et direkte hit fra en bazooka? Og hvordan er det nu med metal i forhold til modtagerforhold – som iPhonen måske har det lidt skidt med i forvejen…?

Tja. Den er i hvert fald unik, og kommer til at koste i omegnen af DKK 600 for den rustfri stål-udgave, og ca. 660 for den sorte rustri stål-udgave. På med rustningen!

Historien er ikke slut

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. mobilsiden gik et skridt videre. 16/8/2010 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring iPhone 4 – video, musik og opkald (mobiltest) – del 4 – Historien kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken her.