Besøg Steve Jobs barndomshjem

Der er ingen tvivl om, at Steve Jobs var en pioner og du kan måske inden længe komme ind i hans barndomshjem, hvor det hele startede.

Besøg Steve Jobs barndomshjem

Steve Jobs har haft en enorm betydning for it-branchen, det kan ikke diskuteres og nu er hans barndomshjem måske på vej til at blive et nationalt monument. Det skriver Computerworld.dk.

Adressen 2066 Crist Drive, Los Altos i Californien siger dig formentlig ikke noget, med mindre du er en virkelig passioneret Apple-fan. Det var nemlig her, at Steve Jobs og blandt andet Stephen Wozniak startede det der blev begyndelsen på Apple.

En kommission arbejder nu på, at gøre barndomshjemmet til et historisk landemærke, det skriver flere amerikanske medier blandt andet CNN. Vedtages dette, så fredes bygningen og skal bestå, som en seværdighed.

Steve Jobs og hans adoptivforældre flyttede ind i huset, da han gik i syvende klasse.

Mere til stoffet

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden fulgte op på sagen. 5/9/2013 havde redaktionen fokus på et indlæg omkring JOBS har dansk premiere i dag – filmen om Steve Jobs – Den videre historie kan du læse her. De sidste nyheder om temaet finder du her.