Bestil OnePlus One uden invite d. 27 oktober

Nu kan du snart bestille OnePlus One uden at skulle igennem deres kringlede invite-system. Dog kun hvis du er hurtig på tasterne.

Bestil OnePlus One uden invite d. 27 oktober

OnePlus One er en mobil der er skabt til at imponere, med topydelse, stor skærm og avanceret software er du sikret en glimrende mobil til en rørende lav pris. Hvis du kan få fingre i den.

Siden lanceringen i maj måned, har OnePlus udelukkende solgt deres One drypvist, efter et invitationsbaserede bestillinger. Du skal derfor kende en, der kender en, og gør du ikke, må du stille op til diverse stunts eller konkurrencer i OnePlus’ foraer.

Læs også: OnePlus One – Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Har du længe været lun på OnePlus’ billige flagskib, er der nu snart godt nyt til håbefulde købere. Mandag den 27. oktober frigøres OnePlus fra det besværlige invite-system til mere klassisk forsalg, hvor enhver kan sikre sig den budgetvenlige topmobil. Men kun hvis du er hurtig på tasterne.

Køen for bestillinger åbnes, i første omgang, kun i en enkel time: mellem kl 16.00 og 17.00. På mandag skal du derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig OnePlus One. Husk at krydse fingre for, at OnePlus’ servere kan magte det eventuelle pres.

På et OnePlus forum udtaler en talsmand fra OnePlus at forsalget vil genåbnes så snart de første ordrer er behandlet. Talsmanden bekræfter, at leveringstiden vil være omkring 2 til 4 dage efter, at ordren er færdigbehandlet.

OnePlus One koster 2099,- og 2399,- kroner, for henholdsvis den hvide 16GB plastvariant, eller den grå 64GB version med sandsten-finish.

Klik her for at skrive dig op til forsalget.

Læs også: OnePlus One får massiv opdatering

Mere om temaet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 15/10/2014 fulgte redaktionen op med nyheden om OnePlus måske på vej med Windows Phone model – Artiklen kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.