Bibob kontrolleres nu af CBB Mobil

Både Bibob og CBB Mobil bliver nu styret fra et fælles domicil i Rødovre. Men Bibob vil fortsat overleve som mobilselskab. (Opdateret kl. 14.00)

Bibob kontrolleres nu af CBB Mobil

Lavprisselskabet Bibob vil fra 1. september være fuldt kontrolleret af CBB Mobil.

Fremover bliver det CBB Mobils direktør Lars Asger Petersen, som vil stå i spidsen for både Bibob og CBB Mobil.

Bibobs nuværende direktør Allan Koch fratræder som et led i ejeren Telenors spareplaner.

 – “Jeg kan bekræfte, at jeg overtager ledelsen af Bibob efter Allan Koch”, siger Lars Asger Petersen i en kommentar til Mobilsiden.dk

Bor allerede sammen – men ingen sammenlægning

I alt ubemærkethed er Bibob og CBB Mobil i løbet af sommeren flyttet sammen, og bor nu under samme tag hos CBB Mobil i Rødovre.

Begge mobilselskaber deler allerede administrative funktioner i huset, men har selvstændige kundeservices og ansatte.

Selvom medarbejderne spiser i samme kantine, bliver teleselskaberne ikke umiddelbart lagt sammen under ét fælles navn.

Kilder som Mobilsiden.dk har talt med oplyser, at Telenor ønsker at udnytte forskellene mellem de to brands. Netop derfor bliver der fortsat tale om to varemærker/brands med fælles ledelse.

Tilbage i maj måned opkøbte Telenor (daværende Sonofon) Bibob for 93 mio. kroner, og skiftede stifteren og direktøren Frank Rasmussen ud med den nu afgående direktør Allan Koch.

Farvel til Allan Koch

At Allan Koch ikke længere skal være en del af Telenor, har ikke noget med kvalifikationer eller resultater at gøre.

 – “Alle lag i organisationen er gransket i forbindelse med vores aktuelle organisationsændring. Vi skal fremover hente synergier på tværs af tidligere skel – og derfor har det været nødvendigt at lægge funktioner sammen og desværre også at sige farvel til Allan Koch. Det er vigtigt for mig at understrege, at opsigelsen af samarbejdet intet har at gøre med hans kvalifikationer eller resultater”, fortæller Karin Skjødt Hindkjær, direktør for HR og Kommunikation i Telenor.

Sagen efterfølgende

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden kunne ikke lade være. 18/8/2009 publicerede redaktionen en artikel med tematikken Bibob og CBB vil også sælge iPhone – Læs mere her. Du finder seneste nyt her.