Bilbasen.dk klar med helt ny app til Android

Bilbasen.dk frigiver i dag ny applikation til Android, den gamle bliver hermed erstattet.

Bilbasen.dk klar med helt ny app til Android

Kigger du efter ny bil, vil du have solgt din gamle øse eller er du bare nysgerrig på bilmarkedet? Så er Bilbasen.dk nu klar med en ny applikation til Android brugerne.

BilBasen.dk opdaterer applikation til iOS

Den nye applikation til Android er blevet re-designet, og nye funktioner og features er blevet implementeret til gavn for brugerne.

Vi på Mobilsiden.dk har haft mulighed for at teste applikationen, der er nem og intuitiv at finde rundt i, samt fyldt med gode funktioner som man kender fra firmaets hjemmeside.

Blandt andet er der gode søgemuligheder, faktisk er der hele 40 søgekriterier at gøre brug af, samt god billedopløsning i annoncer og avanceret sorteringsmuligheder i applikationen.

Designet er flot og i god ånd med Android guidelinen, hvilket giver en rigtig god oplevelse af applikationen på platformen.

Firmaets tidligere applikation fra 2010 bliver med den nye applikation erstattet, dermed heller ikke længere opdateret. Den nye applikation forventes opdateret tre til fire gange årligt skriver Bilbasen.dk i deres pressemeddelelse.

Den nye Bilbasen app kan hentes her via Google Play til Android, eller via App Store til dem med en iOS-enhed.

Herunder kan du se billeder af den nye Bilbasen.dk applikation til Android.

Bilbasen til Android
startskærmen af Bilbasens applikationen