Billede af 12.2” Galaxy Note Pro lækket

Netop som vi afventer tablets med endnu større skærme, er der nu lækket billede af Samsungs forøgelse til Note-familien.

Billede af 12.2” Galaxy Note Pro lækket

Imens phablet-universet raser, og mobilproducenterne konkurrerer på skærmstørrelsen, afventer vi stadig den store tablet, som en gang for alle erstatter den bærbare computer. 

Der er tydelige indikationer på, at 2014 nok bliver året hvor vi skal forvente skærmstørrelser på omkring 13”, der kan betjenes med Multitouch, som vi kender det fra smartphones. 

Apple iPad: 12 tommer iPad med 4K klar i 2014

I den forbindelse dukkede der, for halvanden måned siden, en Galaxy Note Pro op i AnTuTu Benchmarks, og nu er der tilsyneladende lækket billeder af enheden. Det skriver phoneArena.com.

Power i maskinrummet 

Som tidligere antaget, så er enheden udstyret med en Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor, 3 GB RAM og en opløsning på 2560×1600 pixels. 

Galaxy Note Pro skulle desuden være udstyret med 32 GB intern hukommelse, og med frontkamera på 2 megapixel. Indtil videre svinger rygterne på det bagudvendte kamera, men enheden kan forventes at huse et 8 eller 13 megapixel. 

Tidligere har der også været tale om at 4.3 Jelly Bean skulle være præinstalleret, men nu ser det ud til, at vi kan forvente nyeste skud i form af 4.4 KitKat fra Android.

Sidst, men ikke mindst, så skulle Galaxy Note Pro kunne huse et 9500 mAh batteri, hvilket nok skulle kunne få selv de mest krævende kunder gennem en produktiv arbejdsdag.

Vi forventer stadig, at enheden præsenteres på CES i Las Vegas lige efter nytåret.

Kilde: phoneArena.com