Billede bekræfter: Huawei P9 får luksuskamera

Samarbejdet mellem tyske Leica og kinesiske lader til at bære frugt. Et spionfoto røber, at kameraet i Huawei P9 får tysk optik.

Billede bekræfter: Huawei P9 får luksuskamera

For en måned siden annoncerede Huawei et partnerskab med de tyske kameraspecialister fra Leica. Samarbejdet lader allerede nu til at bære frugt, for et lækket foto af Huaweis kommende P9-topmobil viser et Leica-logo ved siden af P9’erens særlige kamera.

Se også: Huawei allierer sig med tysk luksusbrand

Optikken får samtidig Leicas Summarit-betegnelse, et kaldenavn som tildeles selskabets billigste objektiver. Med startpriser på over 12.000 kroner for Summarit M optikkerne betyder billig her, kun billig i forhold til selskabets øvrige objektiver. Brændvidden vil svare til 27mm.

På billedet ses desuden det specielle Huawei kamera, som råder over ikke bare en, men to optikker der givetvis vil arbejde i tandem, for at sikre flottest mulige resultater. Det skriver Gsmarena.com.

Billedet røber samtidigt, at optikken vil have en åbning på f/2.2, hvilket vil sluse mindre lys ind, i forhold til Huawei P8 og dens f/2,0 optik.

Læs også: Priser på Huawei P9, P9 Max og P9 Lite afsløret før tid

P9 kan derfor håbe på at nyde godt af det luksuriøse tyske mærkes erfaring indenfor især optik, i fotoverdenen har Leica nemlig været synonym med optisk perfektion – og ekstravagante priser.

Det er ikke første gang at en mobilproducent allierer sig med hæderkronede optikspecialister fra Tyskland. Nokia og nu Microsoft har længe samarbejdet med Carl Zeiss, mens Schneider-Kreuznach har signeret kameramoduler hos Oppo og BlackBerry.

Læs også: Huawei inviterer til event: P9 lanceres den 6. april

Seneste nyt i sagen

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 29/3/2016 kørte vi en opfølgning med en artikel der stillede skarpt på Dugfriske billeder af Huawei P9 dukker op før lanceringenKlik her for at åbne artiklen.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.